Tyvebande hærger i regionen

De sidste to nætter er fem butikker plyndret på Lolland-Falster. Det er især skrabelodder, cigaretter og spiritus som tyvene går efter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Fem butikker på Lolland-Falster er blevet ribbet for skrabelodder, cigaretter og alkohol. Natten til torsdag slog tyvene til i Citykiosken i Nykøbing Falster. Her smadrede tyvene en rude og brækkede døren i baglokalet op med et koben.

Gert Nielsen, der ejer Citykiosken, har i dag gjort regnskab efter nattens ubudne gæster.

- De er helt koncentreret gået efter skrabelodder. De har taget to skrabelodskasser på diskene fyldt med skrabelodder og så nogle cigaretter og afgang igen, siger Gert Nielsen.

Indbrudstyvenes mål var klart.

- Det er gået meget meget stærkt. De er kommet ind ude bagfra, og så har de hentet skrabelodderne og gået igen. De må have været inde og købe et skrabelod og se, hvordan der ser ud, så de har vist, hvor de skulle gå hen, siger Gert Nielsen.

Fælles for alle indbrud er, at tyvene har gået efter skrabelodder.

- Det de stjæler er let omsætteligt. Skrabelodderne kan man jo selvfølgelig sætte sig ned og skrabe, men spiritus og cigaretter kan nemt afsættes på værtshuse og andre steder, siger Steen von Würden fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

Ifølge politiet kan der være sammenhæng mellem de mange indbrud.

- Rent tidsmæssigt så ville det godt kunne lade sig gøre at komme fra det ene sted til det andet for at begå de her indbrud. Den måde som de har skaffet sig adgang kunne tyde på, at det er de samme, siger Steen von Würden fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster.

Politiet har indtil videre meget få spor af tyvebanden, men de beskrives som i begyndelsen af tyverne.