¨

Tre brande på en uge

Foto: TV ØST

I løbet af den sidste uge har brandvæsenet slukket tre brande på Kongeleddet I Rødbyhavn. Politiet kalder brandene mistænkelige, og beboerne frygter at det sker igen.

Den første brand opstod natten til søndag i sidste uge. Brand nummer to brød ud i onsdags, og i nat var den så gal igen. De to første brande startede i kælderen under opgang 22. Den sidste under nummer 15.

- Vi kan ikke sige, om brandene er påsatte, men det er mistænkeligt, at der opstår tre brande så kort tid efter hinanden på den samme lokalitet, siger Søren Vægter, politikommissær fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

De tre brande ryster beboerne på Kongeleddet

- Det er ikke særlig rart. Man kan jo ikke lade være med at gå og tænke på, hvor og hvornår det sker igen, siger Dan Perto, som bor i nummer 24.

Politiet efterforsker sagen og har, ifølge Søren Vægter, en mistænkt i kikkerten. Indtil videre tager beboerne dog sagen i egen hånd.

- Vi har hyret et vagtværn til at patruljere i området efter mørkets frembrud. Vi kan ikke klare flere brande, siger Helen Siegvardsen, som er formand for bestyrelsen på Kongeleddet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App