Tre anholdt efter knivstik under jule-bytur

Tre unge mænd blev natten til søndag anholdt efter et knivstikkeri i Maribo. To personer blev stukket under et juleslagsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et slagsmål i Museumsgade i Maribo natten efter anden Juledag udviklede sig dramatisk, da mindst én person trak en kniv under slagsmålet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi til TV ØST.

- Vi ved ikke, hvad der startede slagsmålet – men to grupper kom tilsyneladende i konflikt med hinanden, og det endte i et slagsmål, hvor der blev trukket en kniv, oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

En person blev stukket fire gange i ballerne og i overkanten af låret. Sårene var her omkring én centimeter lange og én centimeter dybe. Desuden blev en person skåret i tommel og pegefingeren, oplyser vagtchefen. Denne mand blev fundet efterfølgende, efter han var vendt tilbage til et værtshus.

De to sårede var ikke alvorligt tilredt efter knivstikkene, men ingen har ønsket at fortælle politiet nærmere om slagsmålet og knivstikkene.

Tre anholdt

Tre personer blev anholdt efter slagsmålet.

  • En 16-årig dreng fra Maribo
  • En 17-årig mand fra Roskilde
  • En 28-årig mand, der ikke har opgivet en adresse.

Ingen af de tre vil blive fremstillet i grundlovsforhørmed henblik på varetægtsfængsling.

Politiet ved ikke, hvorfor de unge mænd, der ikke er lokale, var i Maribo, men formoder, at det hænger sammen med julen.

Generelt var anden juledag en meget stor gå-i-byen-dag, oplyser vagtchefen.