Travl weekend for politiet

Sydsjællands og Lolland Falsters Politi har haft nok at se til her i weekenden. I alt blev 34 personer anholdt og der blev anmeldt 22 indbrud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For Sydsjællands og Lolland Falsters politikreds har de haft travlt her i den forgange weekend.


- Vi har haft ualmindelig meget at se til de seneste dage, siger politiinspektør Peter Dahl fra Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.


Hele 17 personer blev fremstillet i grundlovsforhør for sigtelser som indbrud, tyveri, vold afpresning eller trusler. 22 gange blev der anmeldt om indbrud i privat beboelse, og 15 personer blev sigtet for spirituskørsel.


- Vi har rykket ud til brande, uro, røverier, færdselsuheld, indbrud, vold, nødstedte på vandet og meget andet akut. Samtidig har vi haft ransagninger i forbindelse med mistanke om euforiserende stoffer, vi har kontrolleret færdslen og haft mange andre almindelige indsatser, som vi plejer, siger Peter Dahl.


 I alt er 741 sager blevet oprettet siden fredag, Hvad årsagen er til den øgede aktivitet her i weekenden, kan politiet ikke svare på.


- Det er hverken fuldmåne eller lønningsdag, så weekendens travlhed må nok skyldes tilfældigheder. Men når det sker, så er det rart at konstatere, at vores folk alligevel kan løfte opgaverne til topkarakter, siger Peter Dahl.