Tolderne finder ingen skydevåben

Trods 50 ekstra mand i en måned, har tolderne ikke fundet et eneste skydevåben - vi mangler efterretninger fra politiet, lyder forklaringen til TV2 ØST

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

"Vi aner ikke, hvor vi skal lede efter de skydevåben", siger en koordinerende medarbejder i SKAT, der ikke vil lægge navn til sin kritik så længe SKATs store smugleriaktion er i gang. Skattefolkene har ikke fået konkrete efterretninger fra politiet at arbejde ud fra, forklarer han.

Og Viceskatteinspektør Jørgen B. Madsen fra SKAT er for så vidt enig med sin medarbejder:

- Et udvidet og bedre samarbejde med politiet kunne gøre vores kontroller meget, meget mere målrettet, siger han i dag til TV2 ØST.

- Men det er jo sådan noget man opdager i løbet af sådan en aktion, og derfor synes jeg også vi har fået et positivt udbytte af aktionen, siger Jørgen B. Madsen.

Hverken Kim Kliver fra Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter eller Svend Foldager fra politiets særlige bandeenhed vil kommentere på toldernes udmelding.

- Jeg har holdt flere møder med SKAT's ledelse og forventer at få besked den vej fra, hvis de mener, de får for lidt informationer, siger Kim Kliver.