Team Sydhavsøerne vandt over HIK

Det blev til sejr, da team Sydhavsøerne fredag aften spillede ude mod HIK i herrernes 1. division i håndbold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Team Sydhavsøernes nye trænere kom godt fra start, da de fredag aften stod i spidsen for holdet i deres første kamp, hvor herrerne hentede to point i kampen mod HIK fra Hellerup i 1. division i håndbold.

Allerede ved halvlegen var gæsterne solidt foran med seks mål - 10-16 - og føringen, der dog skrumpede lidt undervejs, holdt helt til 60. minut, hvor stillingen var 23-26 til TSØ. Det nye trænerpar var især godt tilfreds med første halvleg.

- Vi får faktisk sat forsvar perfekt fra starten, hvor vi mandsopdækker deres bedste spiller, Nicolas Lundbye Kristiansen. Det er Damgaar, der dækker ham op, og han starter fremragende i det første kvarter, med godt forsvarsarbejde, to mål og to assists. Frejlev tager tre straffekast i 1. halvleg (og ét i anden), og vi får gang i kontraen, og derfor får vi dét hul i første halvleg. Vi spiller med stor disciplin, og 10-16 er faktisk i underkanten. Holdet leverer en masse energi, og løser de opgaver de får, så vi tror 100 procent på det, lød det ifølge klubbens egen hjemmeside tsho.dk fra Mik Hagenbo og Jesper Svensson efter kampen.

Team Syhavsøerne stoppede samarbejdet mde den forhenværende træner Jimmy Albrechtsen kort før nytår på grund af manglende resuktater, og Mik Hagenbo overtog posten, mens svenske Jesper Svensson kort tid efter blev ansat som medtræner.

Magnus Andersen fra Team Sydhavsøerne blev kampens topscorer mod HIK med seks mål, mens det var Anton Kronborg, der med fire mål scorede flest for HIK.

Med sejren placerer TSØ sig nu på en 7. plads med 16 point og netop HIK lige under sig, mens Tønder fører rækken med 28 point.