¨

Team Sydhavsøerne henter forstærkning fra Malmø

Foto: TV ØST

Team Sydhavsøerne forstærker truppen til kommende sæson med Nikolaj Koch-Hansen, der skifter fra den bedste svenske række.

På Oreby Mølle lige ved Oreby Kro blev Team Sydhavsøernes (TSØ) nye venstre back præsenteret onsdag eftermiddag - godt hjulpet på vej af byggefirmaet Brdr. Pedersen, der har hjulpet økonomisk med at hente den nye spiller på en to-årig kontrakt. Det skriver håndboldklubben i en pressemeddelelse.

Nikolaj Koch-Hansen er 29 år, 194 centimeter høj og vejer 92 kilo. Han spiller primært venstre back og kommer til Team Sydhavsøerne fra HK Malmö, hvor han har spillet to sæsoner i den bedste svenske række. Med en fortid i blandt andet AGK, FCK, Nordsjælland og adskillige U-landskampe samt et par A-landskampe får TSØ en spiller, der vil tilføre holdet en masse erfaring og rutine både til kamp og træning.

- Vi har fået os en kæmpe profil. Nikolaj er en ledertype med masser af international erfaring, og vi har en klar forventning om, at han bliver en profil i 1. division. Det er således en spiller, der har været en del af et professionelt miljø med daglig træning, og ved altså hvad der kræves af spillere for at være med på øverste hylde. Han er en alsidig to-vejsspiller, der vil øge vores niveau i både defensiven og offensiven. Nikolaj er en særdeles ambitiøs fyr, med store forventninger til sig selv, men også til holdkammeraterne og det omgivende setup – derfor ser vi det som en stor anerkendelse, at han kan se udviklingspotentialet i Team Sydhavsøerne og vælger at fortsætte karrieren i hos os, siger sportschef Morten Juul.

Lyst til at træne mere

Og hovedpersonen selv er også klar til at trække i TSØ trøjen trods de høje forventninger til ham.

- Det sætter et vist pres på mig, at jeg allerede er så godt modtaget, og jeg har allerede nu lyst til at træne endnu mere. Jeg forventer meget af mig selv og mine holdkammerater - vi er mange nye spillere, som skal spilles sammen, men jeg vil kunne bidrage med en positiv indstilling til det hele. Det tiltaler mig at få en endnu større rolle på holdet, end jeg havde i Malmø. Jeg ved godt, at det ikke direkte er planen, at oprykningen skal lykkes i denne sæson, men jeg tror faktisk det er muligt, siger Nikolaj Koch-Hansen.

Når Nikolaj Koch-Hansen ikek spiller håndbold, er han politibetjent og skal arbejde på halv tid for politiet på Københavns vestegn.

Team Sydhavsøerne har dermed kontrakt med to nye stærke venstre backs, der udover Nikolaj Koch-Hansen tæller Michael Riis. Dermed bliver det til en afsked med Frederik Nielsen, Gulliver Jarvad og Andreas Hampe.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App