Team Sydhavsøerne hænger på i toppen

Hjemme i Maribo vandt Team Sydhavsøerne 33-29 over HC Midtjylland. Med sejren har Team Sydhavsøerne stadig kontakt med topholdene i 1. division.

Team Sydhavsøerne er efter halvdelen af sæsonen stadig med i spillet om oprykning til landets bedste række. Søndag eftermiddag var det ulvene fra HC Midtjylland, som blev sendt hjem med et nederlag.

Team Sydhavsøerne havde et solidt greb om kampen i 1. halvleg og kunne gå til pausen med en føring på 18-14 foran 850 tilskuere.

Med ni mål hjalp Frederik Nielsen til, at jyderne ikke kom tættere på sejren i 2. halvleg. Det endte med en sejr på 33-29 til hjemmeholdet.