Team Sydhavsøerne bankede tophold

Efter et skuffende uafgjort resultat sidste weekend mod bundproppen Frederikshavn, så rejste Team Sydhavsøerne sig og slog Odder 32-27.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Odder forsøgte sig igen med et offensivt forsvar som i den omvendte kamp, hvor Odder vandt stort. Men gæsterne mødte denne gang et langt bedre forberedt Team Sydhavsøerne.

Team Sydhavsøerne spillede sig gennem det offensive forsvar og var for en gang skyld skarpe i afslutningerne. I målet stod den tilbagevendte Kasper Kolding i vejen for meget. Det resulterede i en overraskende pauseføring til hjemmeholdet på hele 17-12.

Efter pausen kom Odder igen. Nervøsiteten bredte sig på lægterne, men forsvaret og Kasper Kolding trådte igen i karakter. Team Sydhavsøerne formåede at rejse sig efter blamagen mod Frederikshavn. De løb til sidst fra Odder og vandt 32-27.