¨

Team Sydhavsøerne ansætter ny assistenttræner

Foto: TV ØST

Kristian Kristensen skal være ny assistenttræner for håndboldherrerne i Team Sydhavsøerne.

Team Sydhavsøerne har fundet en kapacitet til jobbet som assistenttræner fra næste sæson. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Kristian Kristensen har masser af erfaring på liganiveau, er tidligere ungdomslandstræner og har en EHF Master Coach uddannelse, den højeste europæiske træneruddannelse - det er således en erfaren herre som skal assistere Jimmy Albrechtsen fra sommer.

Godt supplement

Sportschef Morten Juul er meget tilfreds med, at aftalen kom i stand:

- Det har hele tiden været mit ønske at tilknytte en træner med ligaerfaring og gerne europæisk erfaring. Når vi stræber efter liga, bør vi også have folk på bænken, der har været i liga-gamet og ved, hvad det kræver. Kristian Kristensen supplerer vores nuværende cheftræner Jimmy optimalt, da nogle af hans spidskompetencer er mandskabsbehandling, talentudvikling og fysisk træning.

Assisterende træner i FC Midtjylland

I den indeværende optræder Kristian Kristensen som assisterende træner i ligaklubben FC Midtjylland samtidig med han er cheftræner i Roskilde Håndbold. Tidligere har han været ungdomslandstræner og er som assisterende træner blevet danmarksmester med FCK med hvem, han også spillede Europa Cup-finale. Efterfølgende har han blandt fungeret som cheftræner i TMS og Nordsjælland Håndbold.

- Team Sydhavsøerne er i gang med et spændende projekt med at opbygge et hold, der kan skrive sig ind som en fast bestanddel i den bedste række, hvilket trækker mig til klubben. I den sammenhæng er det vigtigt at få opbygget et miljø, der kan fastholde de lokale talenter, siger Kristian Kristensen til Folketidende.

Kender hinanden godt

Team Sydhavsøernes kommende trænerduo kender hinanden godt. Som spiller har Jimmy Albrechtsen haft Kristian Kristensen som træner i Næstved/Herlufsholm, og de to har siden brugt hinanden meget, når der har været brug for at trække på erfaringen fra en god kollega

Kristian Kristensen starter i Team Sydhavsøerne 1. juli, og aftalen lyder på to år.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App