Tak for denne gang Margrethe.

Solen skinnede fra en skyfri himmel. Dronningen kælede med en gris. Og så fik hun smagt på Lolland. Alt gik lige efter bogen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det varede i lidt over 27 timer. Og så var det slut. H.M. Dronning Margrethe har nu forladt Lolland igen efter to dage med Lovestorm, kunst og lokalt mad. Omkring klokken 13:30 sejlede Kongeskibet Dannebrog fra havnen i Nakskov.

Borgmester Holger Schou Rasmussen (A) ser tilbage på besøge med et stort smil på læben - for alt gik lige efter bogen.

- Det hele gik fuldstændig som på en snor – det var alt sammen rigtig veltilrettelagt, og der var ingen forsinkelser på noget tidspunkt. Dronningen var afslappet. Jeg var afslappet. Alle var afslappede, siger borgmesteren.

Holger Schou Rasmussen (A) havde fornøjelsen af at være sammen med Dronningen det meste af dagen. En oplevelse han aldrig vil glemme.

- Det har været helt fantastisk, og det har personligt været en helt uforglemmelig oplevelse, som jeg vil mindes resten af livet. Så jeg er jo bare en glad borgmester, der synes, vi har fået rigtig meget ud af det her. Og så har vi jo været heldige med, at vejrguderne har holdt hånden over os, siger han.

Han fortæller, at Dronningen gav udtryk for, at hun havde nogle fantastiske dage på Lolland.

- Hun har været begejstret over hele programmet. I går var hun især meget begejstret over East Metal og deres produktion, og hun gav også udtryk for, at hun var glad for den sejltur, hun var på på Maribosøerne. Og så at få lov til at smage på vores lokale fødevarer - det var også noget, der gjorde indtryk.