Tag med tiger på jagt som tiger

Knuthenborg Safaripark åbner lørdag for en helt ny attraktion, hvor gæsterne kan komme med tigeren Liva ud at jage.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag åbner Knuthenborg Safaripark for en helt ny attraktion. Den gør det muligt at komme med på tiger ekspedition, og parkens direktør Christoffer Knuth er stolt over at kunne byde safariparkens gæster velkommen til den sidste brik i det, der i et nyhedsbrev bliver kaldt for den totale tigeroplevelse.

Ifølge Knuthenborg Safaripark konceptet unikt, og der findes ikke noget magen til i resten af verden. Ekspeditionskonceptet er udviklet i samarbejde med en gruppe franske designere, der normalt står bag de fantastiske forlystelser i Disneyland.

Du er tigeren

Knuthenborgs nye attraktion hedder Expedition Tiger og ligger i Småland ved siden af den store vandlegeplads. Her kommer du med på nervepirrende tiger ekspedition i Indien sammen med ekspeditionsleder Christian Fisker og resten af Knuthenborgs tiger team.

Anført af dyrepasseren Alex kommer du med på en ret vild og hårrejsende oplevelse i den indiske jungle sammen med tigeren Liva, der er på jagt efter føde til sine 3 tiger unger. Faktisk er du tigeren og ser via et meget avanceret Tiger Cam lige nøjagtigt det, som tigeren ser i sin jagt.

Store som små kan komme med på ekspeditionen, hvor det lige pludselig er dig som gæst, der er midt i en meget dramatisk historie om en hun-tiger og hendes unger.