Sydhavsøerne sejrede i toppen

Team Sydhavsøerne kørte over konkurrenterne fra Odder med 31-23 i topstriden i 1. division i håndbold. Hjemme i Maribo var TSØ foran med 10 allerede ved pausen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Team Sydhavsøerne er uovervindelige på hjemmebane. Fem kampe - fem sejre - søndag var det endda en af konkurrenterne i toppen af 1. division i håndbold, der fik en øretæve på 31-23.

Odder var på besøg i Maribo, og TSØ kørte over jyderne i de sidste 15 minutter af 1. halvleg. Her gik det fra en relativt lige affære til pauseføring på 19-9.

Især Team Sydhavsøernes andenbølge på kontra fungerede fremragende, og gang på gang blev en spildt Odder-chance på få sekunder til et sydhavsmål.

Ned i tempo

Sådan en pauseføring bliver ofte til en sovepude for det førende hold, og Team Sydhavsøerne faldt også i den fælde.

Den sidste skarphed specielt på kontra forsvandt, men Odder kom aldrig tættere på end fem mål. Til sidst satte Team Sydhavsøerne en ekstra skrue på og vandt dermed 31-23.

-Vores bænk var bredere, og det gjorde forskellen i slutningen af begge halvlege, sagde stregspiller Tim Udby efter kampen.

Med sejren er Team Sydhavsøerne på andenpladsen i 1. divison.