¨

Svensk mand eftersøgt for drab anholdt ved Rødbyhavn

Lørdag anholdt politiet en mand ved grænsen i Rødbyhavn, der viste sig at være efterlyst internationalt for drab. Foto: TV ØST

Grænsekontrollen ved Rødbyhavn førte i går til, at en svensk mand blev anholdt. Det viste sig, at han var efterlyst internationalt for et drab.

Da udlændingekontrollen ved grænsen i Rødbyhavn lørdag standsede to mænd i en lejet, svensk bil, fik de mere ud af det, end de måske havde regnet med.

Det viste sig nemlig, at den ene af mændene – en svensk statsborger – var efterlyst internationalt for et skuddrab begået i Stockholm.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Skal udleveres til Sverige

De to mænd var på vej fra Tyskland til Danmark i den lejede bil, da de blev standset. Begge mænd blev anholdt.

- Jeg er meget tilfreds med, at arbejdet med grænsekontrollen endnu engang viser sig effektivt, og at vi har fanget en efterlyst mand. Det viser, at arbejdet, der bliver udført ved grænsen, er både kompetent og dygtigt, siger vicepolitiinspektør Anton Havegård, der er leder af Udlændingekontrolafdelingen.

Den efterlyste mand blev efter anholdelsen fremstillet i grundlovsforhør med henblik på udlevering til Sverige. Den anden mand blev løsladt igen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App