¨

Statslig arbejdsplads slog i dag dørene op i Nakskov

00:56

Medarbejdere rykkede i dag ind i Notas kontor i Nakskov.

I dag rykkede de lokale medarbejdere ind i Notas nye kontor i Nakskov. En glædelig dag, lyder det fra direktøren.

Det har været en glædens dag i Nakskov.

For i dag kunne lokale medarbejdere fra Lolland, Falster og omegn rykke ind i Notas kontor i Nakskov. Nota er nemlig en af de statslige arbejdspladser, som skal flytte ud i landet.

Jeg synes, vi har været privilegeret

Michael Wright, direktør i Nota

- Det er en rigtig glædelig dag, for det er næsten på årsdagen for, hvornår det blev annonceret. Det var den 17. januar, at regeringen meldte ud, hvilke statslige institutioner, der skulle flytte ud. Og vi er jo så tæt på, som vi overhovedet kan være, siger Michael Wright, der er direktør i Nota.

Giver bedre betingelser for de ansatte

Nota fungerer som et nationalt bibliotek og videnscenter for folk med læsevanskeligheder. Ventetiden for både direktør og medarbejdere har været lang, fortæller Michael Wright.

- Men vi har jo ansat mange medarbejdere hernede fra allerede, som har haft den tvivlsomme fornøjelse af at skulle pendle til og fra København – ovenikøbet i myldretiden. Så også af den grund er vi glade for at kunne skabe nogle bedre betingelser for dem, der kommer hernede fra.

Nota har fået mange ansøgninger, efter de har skullet rykke fra Østerbro i København til Nakskov.

- Jeg synes, vi har været privilegeret. Det var et spørgsmål for os, hvor mange var interesserede og havde kvalifikationerne. Men der er vi blevet glædeligt overraskede. Vi får mange ansøgere og gode ansøgere, og det er også nogle supergode kollegaer, vi allerede har fået. Så det er meget fortrøstningsfuldt, siger Michael Wright.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App