Stafetten er i gang: Se hvor langt Knæk Cancer-blomsten er nået

Det er Knæk Cancer uge, og i hele landet er der sendt digitale blomster ud, som skal hjælpe med at samle penge ind til det gode formål. Her kan du se, hvor langt stafetten i vores område er nået.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

10 digitale blomster bliveri denen uge sendt rundt i landet i forbindelse med TV2's Knæk Cancer kampagne. Blomsterne fungerer som stafetter, der bliver givet fra person til person, og hver gang modtageren deler et billede af sig selv med blomsten, giver HTH Køkkener 15 kroner til Knæk Cancer.

De otte TV2-regioner har hver sendt en stafet afsted, det samme har Go' morgen Danmark, og den sidste er sendt af sted af Hans Pilgaard fra Hvem vil være millionær.

Hver gang en Knæk Cancer-stafet bliver delt, tager stafet-modtageren og -giveren et billede – en 'twofie' – sammen med den blomsterformede stafet. Billederne bliver registreret på et digitalt danmarkskort på knækcancer.tv2.dk, hvor alle kan følge med i stafetternes spændende rejse og den kreative overlevering.

 

Lørdag 24. oktober skal blomsterstafetterne indsamles, og udbyttet gøres op til brug for aftenens ’Knæk Cancer Live’-show på TV 2.

TV ØSTs stafet blev sendt af sted søndag i Bordershop Arena i Maribo, hvor Team Sydhavsøerne mødte Tønder i håndboldens 1. division. Inden kampstart blev kajakroeren og bysbarnet René Holten Poulsen hyldet for sit VM-guld, og han sendte blomsten af sted.

Mandag klokken 9.50 er den blevet delt 54 gange, den er fortsat i Maribo og har foreløbigt samlet 810 kroner ind til det gode formål.

Her kan du se, hvem der har delt stafetten, og hvor den er nu.

knaekcancer_mandag.jpg
Foto: Knæk Cancer