¨

Spejdere fik stjerner og mærker

Kim Johansen og Lisbeth Sørensen samt de fem spejdere, som stolt viser deres længe ventede spejdermærke frem. Bagerst ses Andreas Balzer og Victor Anthonsen, som havde æren af at stå fanevagt til årets Oprykning & Gruppebål. Foto: Maribo Spejderne

Maribo Spejderne var forleden samlet til hygge og fejring af årets bedrifter. Her fik spejderne mærker og stjerner for blandt andet at gå i shorts i et helt år.

Maribo Spejderne holdt fredag aften Gruppebål & Oprykning, som er en gammel tradition, hvor alle spejdere går til oprykning. Her er der uddeling af mærker og årsstjerner. Det skriver spejderne i en pressemeddelelse.

Der var både spejdere, der blev rykket op til juniorspejder, og der var også en enkelt, der blev rykket op til storspejderne. Udover det var der fem super seje spejdere fra juniorerne, som har brugt et helt år på at gå i shorts i alt slags vejr. De fik ved samme lejlighed deres ’shorty’ mærke, som er bevis på, at de har gennemført spejdermærket.

- Vi er super stolte over, at de har gennemført et helt år i alt slags vejr og er også stolte af at have dem i gruppen. De er et levende bevis på, at vi rykker grænser - også udenfor spejdermøderne, siger Christoffer Høyer Rasmussen, som er presseansvarlig hos Maribo Spejderne.

Mens spejderne var til oprykning med deres leder, havde bestyrelsen lavet kaffe og fik en god snak med spejdernes. Efter oprykningen bød gruppen på grillmad og diverse salater. Aftenen sluttede med underholdning ved lejrbålet, indtil mørket faldt over spejdervænget.

Der var cirka 80 samlet til en skøn og lidt kold efterårsaften i selskab med glade spejdere, duften af bål og godt sammenhold. Maribo Spejderne vil gerne takke forældre, bedsteforældre samt søskende for at deltage i årets gruppebål og oprykning, siger Christoffer Høyer Rasmussen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App