¨

Spar Lolland forsøgt solgt i stumper

Foto: TV ØST

FinansWatch fortæller i dag, at Spar Lolland forsøgte at sælge dele af virksomheden for at redde sig. Planen mislykkedes.

Et godt stykke hen i efteråret arbejdede Spar Lolland med en plan om at splitte banken op i tre dele. Prisen for den sunde del, skulle absorbere tabene i de usunde. Men det kiksede for bankens direktør, Ulrich Jespersen. Det skriver FinansWatch i dag.

Netmediet, der har en særlig indsigt i den finansielle sektor, fortæller, at direktør Ulrich Jespersen sammen med rådgiverne fra Maj Invest Holding og Bech Bruun havde en plan, der skulle sikre de oprindelige dele af pengeinstitutet med ind- og udlån i lokalområdet. Den del skulle sælges videre til en ny ejer og derved overleve. De to andre ben i Spar Lolland, alle de ejendomsrelaterede udlån samt den tilkøbte internetbank, skulle afvikles i en eller anden form uden større tab for investorerne.

Men de interesserede parter sprang fra på stribe og planen faldt på gulvet. FinansWatch fortæller, at de interesserede købere sig trak sig, fordi de ikke kunne enige om prisen med Spar Lolland.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App