Sommerhus omkranset af vand

I Kramnitze på Lolland kan det være svært at komme tørskoet ind til sit sommerhus på grund af den seneste tids store mængder regn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Man skal huske gummistøvlerne, hvis man skal i sommerhus i Kramnitze på Lolland. Den seneste tids store mængder regn har skabt en gigantisk vandpyt i haven omkring et sommerhus på Fasanlunden. Det fortæller en af husets naboer Bente Sonn.

- Torsdag stod vi på hovedet for at finde ejeren til huset, han er nu fundet, siger Bente Sonn, der er en del af ØSTHOLDET.

Ejeren blev fundet via facebook, hvor Bente Sonns billede blev delt.  Ifølge Bente Sonn er vandet heldigvis ikke nået ind over dørtrinnet. 

Masser af vand på Lolland og Sydsjælland

Torsdag fortalte TV ØST om et sommerhusområde i Maribo, hvor vejene var dækket af store mængder vand. Klostersøen i Maribo var osse gået over sine bredder - grundet de store mængder vand.  

Og onsdag skabte nattens store mængder regn en del problemer i trafikken.  Især på Sydmotorvejen mellem Sakskøbing og Maribo var der store vandpytter på vejene - og fare for aquaplaning. 

Vintervejret gør comeback

Alt tyder på, at vi ikke får mere regn i de kommende dage.

Vejrudsigten fra DMI melder om en herlig start på vinterferien med flot vintervejr med sol og temperaturer lige over frysepunktet.