Sneen lukker veje igen

Selv om rydningsfolkene fik bugt med det meste af sneen på vejene onsdag, lukker det hvide pulver veje på Lolland og Falster igen torsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bilister på Lolland og Falster må igen torsdag finde sig i, at nogle veje er lukket. Det skriver folketidende.dk.

Snevejret fortsætter med at udfordre rydningsfolkene, der eller fik skrabet de fleste veje fri onsdag. Men natten til torsdag faldt der mere sne, og det betyder, at plovene igen må i sving, og flere af de små veje vil helt elelr delvist være lukket.

Starter forfra

I Lolland betyder snefaldet, at en del af klasse 3 og 4 vejene enten er lukket eller svært fremkommelige, og i Guldborgsund har rydningsfolkene i løbet af natten fået ryddet de store veje og tog torsdag morgen klokken 5 hul på de mindre.

- Det har sneet hele natten, og der har været en del fygning også, mest på Falster og primært omkring Østersøkysten. Vi fik åbnet næsten alle veje i går, men nu starter vi så forfra, og der vil nok være nogle af de små klasse 3- og 4-veje, som vi først når ud til sidst på dagen. Så vi opfordrer til, at man igen i dag kører hjemmefra i god tid og kører efter forholdene, fortæller driftschef Poul-Henning Nielsen fra Guldborgsund Kommune til folketidende.dk.