Skuffende nederlag til Team Sydhavsøerne

1. divisions herrerne fra Team Sydhavsøerne fik den værst tænkelige start på sæsonen, da de søndag eftermiddag tabte til Vesthimmerland på hjemmebane med et enkelt mål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en flok skuffede herrer, der søndag eftermiddag forlod banen i Maribo efter sæsonens første turneringskamp. Team Sydhavsøerne havde besøg af Vesthimmerland, som holdet efter eget udsagn bør slå 10 ud af 10 gange, men sådan skulle det ikke gå.

Kampen begyndte katastrofalt set med lollandske øjne. Team Sydhavsøerne kom bagud 3-0 og formåede aldrig at få kontrol over en kamp, der blev en rodet affære.

Holdet bar tydeligt præg af, at 13 nye spillere er kommet til og var mærket af, at de endnu ikke er ordentligt sammenspillet.

Holdet er i forvejen plaget af skader hos nogle af profilerne, og stregspiller Jesper Munk skal måske føjes til listen efter kampen, som han måtte udgå af i første halvleg med en skade i foden.

Trods skuffelsen over den ærgerlige start på turneringen, er fløjspiller Kristian Klitgaard fortrøstningsfuld.

- Det var måske, det værst tænkelige der kunne ske, at vi gik hen og tabte den første kamp, men nu må vi ikke begynde at være usikre på os selv. Vi er et super godt hold, og vi skal tage revanche i næste weekend, hvor vi møder Skovbakken, sagde han efter kampen.

Holdets største profil Jakob Green er ude med en skade i akillessenen og kommer ikke på banen på den her side af nytåret. Han kom til klubben i sommer. Her kan du høre, hvad han siger til modtagelsen i klubben og den skade, der holder ham fra at hjælpe sine holdkammerater på banen.