¨

Skudoffer: Jeg har ingen fjender

Foto: TV ØST

Den mand, der blev forsøgt dræbt natten til tirsdag i Maribo, forstår ikke, hvorfor der blev skudt mod ham. ’Manden med pistolen må have taget fejl’, siger han.

Offeret for et drabsforsøg i Maribo natten til i går siger i dag til Ekstra Bladet, at han ikke forstår, hvorfor der blev skudt efter ham. Til avisen siger den 43-årige, at han ikke har nogen fjender.

- Jeg fatter det ikke. Jeg forstår ikke, at jeg nogensinde skulle opleve noget så modbydeligt i mit liv. Jeg har jo ingen fjender. Så manden med pistolen må have taget fejl af mig og en anden, siger han til Ekstra Bladet.

Den 43-årige blev natten til tirsdag ramt af skud i hovedet, da han kom ud af sin bil, efter han havde besøgt en kammerat. Han blev beskudt på en parkeringsplads foran bebyggelsen Margrethevænget i Maribo.

Den 43-årige blev kørt til hospitalet, hvor han blev behandlet for en overfladisk skudlæsion i panden. Han blev senere på natten udskrevet igen.

Den 43-årige er tyrkisk kurder, men har boet i Danmark med sin familie i de seneste 14 år.

Politiet er også på bar bund og ved ikke, hvorfor den 43-årige blev forsøgt dræbt.

- Vi savner et motiv. For offeret er en ganske almindelig familiefar, der tilsyneladende ikke har noget udestående med nogen. Derfor går vores overvejelser på, om han måske er blevet forvekslet med en anden, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App