Skrottyv brækkede begge ankler ved tyveri fra genbrugsplads

En 44-årig mand er indlagt til undersøgelse, efter han tilsyneladende brækkede begge ankler under et indbrud på Nakskov Genbrugsplads.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 44-årig mand fra Nakskov slap ikke med en bøde, efter han sent torsdag aften blev snuppet på fersk gerning under et indbrud hos Refas genbrugsplads ved Nakskov.

Da vagten fik øje på manden, der rodede i en container, forsøgte manden nemlig at flygte ved at springe ud fra containerens kant – og brækkede tilsyneladende begge ankler da han ramte jorden.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sigtelse med i ambulancen

- Alt tyder på, at anklerne er brækkede, men det er noget som undersøges på et hospital. Manden kan under alle omstændigheder ikke løbe fra stedet, og vagten ringer så efter hjælp, fortæller vagtchef Flemming Hartmann til TV2 ØST.

Sammen med ambulancen ankom også politiet til stedet, og med sig på turen til hospitalet fik manden også en sigtelse for indbrud.

- Manden havde tilsyneladende kun taget småting. Mindre elektronik og ledninger, som han kunne bære i en indkøbspose. Men det er klart, at han kan vente sig en hilsen fra politiet efter episoden, siger Flemming Hartmann.