¨

Skole kæmper mod mobning

Foto: TV ØST

Nordvestskolens afdeling i Søllested har de seneste fire måneder sat fokus på mobning. I dag kulminerede det, da børnene havde trivsel og fællesskab på skemaet.

Eleverne fra Nordvestskolen i Søllested måtte i dag i skole, selvom det er lørdag. I dag var der trivsel og fællesskabsdag på Nordvestskolens Søllestedafdeling. Her har eleverne de sidste fire måneder arbejdet med et projekt, der skal styrke skolens fællesskab.

- Vi vil fortælle den gode historie og sætte fokus på trivsel, fællesskab og faglighed, siger Henrik Jensen, der er afdelingsleder på Nordvestskolen i Søllested.

I forskellige boder kunne børnene købe candyfloss, æblemost eller lave deres eget snobrød. Eller de kunne også være aktive med høvdingebold. Derudover kunne man stemme på det slogan, man synes passer bedst til skolen, og så skulle der synges en trivselssang. 

Denne sang har samtlige klasser været med til at lave. Alle har bidraget med vers, og dermed være med til at sætte fokus på mobning.

Særligt har skolen valgt at sætte fokus på børnenes trivsel, og det er der en særlig grund til.

- Mobning hører jo under trivsel, og det er trivsel, der er i højsædet, og hvis man sikrer trivslen, er jeg sikker på, at man fjerner en del af mobningen, siger Henrik Jensen.

Projekter er dog langt fra slut. Efter sommerferien forstætter arbejdet for at sikre et godt fælleskab og god trivsel.

- Det her er afslutningen på starten og begyndelsen på implementeringsfasen, siger Henrik Jensen.

02:24 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App