¨

Skilte skal advare om flere huller i vejene

Foto: TV ØST

Lolland Kommune vil købe flere advarselsskilte til at advare om huller i vejene. Borgere mener dog, at kommunen burde bruge pengene anderledes

Lolland Kommune har et stort efterslæb, når det gælder vedligeholdelse af kommunens 1400 km. veje. Det bliver formentlig ikke meget mindre, når denne vinter er omme - for frosten vil give flere huller.


Derfor vil Vej og Park nu ud at købe flere advarselsskilte, der kan sættes midlertidigt op:


Vil undgå erstatningssager


- Det er dels for at varsko folk om, at der er huller i vejen, og de derfor kan sætte hastigheden ned eller køre uden om hullerne, og så sætter vi også skiltene op for at udvise "rettidig omhu" og derved undgå en del erstatningssager, siger chefen for Vej og Park i Lolland Kommune, Allan Bach Laursen tril TV2 ØST


"Lav vejene i stedet for"I Nakskov forstår bilisterne dog ikke kommunens prioritering:


- De skulle bruge pengene på at lave vejene i stedet for, mener Karina Wagner fra Verstenskov på Vestlolland.


Thomas Bergmansen fra Nakskov er lidt mere moderat i sin kritik:


-  Det havde jo været rart, hvis vejene blev lavet i stedet for, men jeg kan godt se, at det - forhåbentlig - er en midlertidig løsning, og at de så forhåbentlig vil få repareret vejene senere. Det har man jo lov at håbe på i hvert fald, siger han til TV2 ØST.


Mange huller, få penge


Allan Laursen, hvorfor er det I ikke bare udbedrer de her huller i vejene?


- Det vil vi jo også meget gerne, og det gør vi i den udstrækning, vi overhovedet kan, men omfanget er bare så stort, at vi ikek kan følge med i visse perioder, siger han til TV2 ØST.


01:33 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App