¨

Sendte nøgenbilleder til tiårig pige

Foto: TV ØST

En pædofili-dømt mand har via Facebook sendt nøgenbilleder af sig selv til en tiårig pige. Det er sket på trods af, at han sidder anbragt på ubestemt tid på den sikrede institution Kofoedsminde i Rødby. Forstanderen vil nu have loven lavet om, så det ikke kan ske igen.

Den udviklingshæmmede pædofili-dømte har siden 1990 siddet anbragt på den sikrede institution Kofoedsminde. Han blev dømt forvaring på ubestemt tid efter et sexoverfald på en femårig dreng i Vollsmose ved Odense.

Men trods anbringelsen har manden fortsat opsøgt yngre børn. Over internetsiden, Facebook, har manden ifølge fyens.dk kontaktet en tiårig pige fra Svendborg.  Udover at skrive opfordringer til pigen om, at hun skulle tage billeder af sine kønsdele, så sendte han også elektronisk nøgenbilleder af sig selv til pigen.

Pigens mor har nu meldt sagen til politiet. Men uanset sagens udfald, så kan hverken institutionen eller politiet tage mandens computer fra ham.

Da det ikke er første gang, at institutionen oplever problemer af den karakter, opfordrer forstanderen på Kofoedsminde, Hans Christian Hansen, nu til en lovændring. Han ser gerne, at retten fremover får mulighed for at kunne fratage beboerne adgangen til computere og internettet. Det skriver fyens.dk

02:25 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App