¨

Sax-Trans overtager småbidder fra konkursramt vognmandsfirma

Foto: Arkivfoto

Fornylig gik vognmandsfirmaet John Maj fra Nakskov konkurs. Virksomheden havde knap 100 ansatte, men nu overtager den tidligere konkurrent småbidder.

Det store lollandske lastvognsfirma John Maj fra Nakskov gik fornylig konkurs, og chaufførerne i firmaet med de velkendte blå lastbiler blev kaldt hjem til virksomheden, hvor de fik besked på at aflevere lastbil og nøgler.

Omkring 100 ansatte stod til at miste arbejdet, medmindre det konkurrerende firma fra Sakskøbing Sax-Trans overtog ansatte og opgaver fra det konkursramte firma i Nakskov, som der dengang var tale om.

Nu har Sax-Trans så overtaget en lille del af John Maj. Det fortæller direktør i Sax-Trans, Flemming Werner Jensen, til TV ØST.

Stadig uvis situation

- Vi har købt en speciel kranvogn, en bådhænger og lidt andet stort køretøj. Føreren til den særlige kranvogn har vi også ansat, siger Flemming Werner Jensen.

Situationen for de knap 100 medarbejdere i det tidligere vognmandsfirma John Maj er det noget anderledes.

- Status er lige nu, at alle mennesker er fritstillet, og virksomheden er lukket, fortæller Flemming Werner Jensen.

Der er på nuværende tidspunkter ikke nogen planer om at overtage mere fra det konkursramte firma fra Nakskov, men nu vil direktøren i Sax-Trans se tiden an i forhold til eventuelt at overtage ansatte, opgaver eller andet køretøj.  

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App