Så mor for første gang: Nu er lille Emil verdenskendt

Folk fra hele verden har set den søde video af, at lille Emil fra Nakskov for første gang ser sin mor klart og tydeligt med sine nye briller.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Populariteten er ikke til at skyde i gennem.

Folk fra hele verden er ellevilde med videoen, der viser hvordan 4,5 måneder gamle Emil fra Nakskov ser sin mor klart og tydeligt for første gang, da han får sine nye briller på.

I videoen ser man, hvordan Emils mor, Christine Rosenhøj, giver sin søn brillerne på, der har en styrke på +8. Det er dog især Emils reaktion, når han ser sin mor, der har fået international opmærksomhed.

quote Lige før var der en, som fortalte mig, at videoen med Emil er Danmarks største video lige nu, så det er helt vildt

Christine Rosenhøj, mor til Emil

Smil, strålende øjne og latter spreder sig nemlig på Emils ansigt, da han får øjenkontakt til Christine Rosenhøj, som fortsat er overrasket over den overvældende respons.

- Jeg tror ikke, at det er gået helt op for mig endnu. Lige før var der en, som fortalte mig, at videoen med Emil er Danmarks største video lige nu, så det er helt vildt, siger Christine Rosenhøj til TV ØST.

Emil går viralt

Det er dog ikke kun i Danmark, at videoen med Emil har opnået stor popularitet. Christine Rosenhøj fortæller nemlig, at videoen er blevet bragt i flere udenlandske medier, heriblandt Polen, Spanien, Sverige og Norge. Senest har YouTube-kanalen KIDS 4ever, der ifølge profilbeskrivelsen stammer fra Bahrain, som er et land på Den Arabiske Halvø, også vist klippet.

Også på Facebook har flere set med, når Emil bliver iført sine nye briller for første gang. På TV ØST fik vi lov til at dele videoen, hvor den på nuværende tidspunkt er blevet set mere end 524.000 gange.

quote Han er jo vant til at få besøg, så han tager det hele meget stille og roligt. Han er slet ikke mærket af sin nye berømmelse

Christine Rosenhøj, Emils mor

Ingen stjernenykker

Hjemme hos den lille familie fra Nakskov har den nye berømmelse dog langt fra taget overhånd. Emils mor, Christine Rosenhøj, fortæller nemlig til TV ØST, at deres lille dreng på ingen måde har fået stjernenykker, efter at han har opnået sin nye status som verdenskendt.  

- Jeg tror slet ikke, at Emil er klar over det. Han er jo vant til at få besøg, så han tager det hele meget stille og roligt. Han er slet ikke mærket af sin nye berømmelse, siger Christine Rosenhøj.

Her kan du se Facebook-opslaget fra Pasaes.to: