¨

Så er det badetid

Foto: TV ØST

Solen har kogt badevandet godt op. Faktisk kunne TV2 Vejrets Badepatrulje i går konstatere, at vandet ved Hestehoved Strand nu er oppe på 21 grader.

Mange synes nok, at vandet endnu er for koldt til en dukkert, og mange steder er vandet da heller ikke meget mere end 15 grader varmt. Men der er rent faktisk steder i landet, hvor man kan kaste sig ud i bølger, der er over 20 grader varme.

En måling fra TV2 Vejrets Badepatrulje, der tikkede ind på redaktionen klokken to lørdag eftermiddag, viser, at man på Hestehovedet Strand ved Nakskov kan bade i vand, der er 21 grader varmt.
- Stranden er fyldt med glade badegæste. Det har været en fantastisk dag, vores sandstrand er rigtig kommet til sin ret og vores badebro på 185 meter er blevet brugt flittigt, sagde badepatruljens Asger Knudsen, fra Nakskov Fjord Camping, i går til vejret.tv2.dk

Traditionelt set er Hestehovedet strand, der ligger ud til Nakskov Fjord, en varm badestrand. Det er også den strand, der holder rekorden med højest målte badevandstemperatur. Det skete den 9. august i 2003, hvor der blev målt svimlende 27 grader i vandet.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App