Red Barnet mangler indsamlere på Lolland og Falster

Særligt i områderne Nakskov, Maribo og på Fejø mangler organisationen frivillige i søndagens store landsindsamling for børn verden over.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mange har allerede meldt sig som indsamlere ved Red Barnets store landsindsamling søndag den 6. september, men organisationen kan sagtens bruge mange flere frivillige. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Temaet for årets landindsamling er ”Børn i katastrofer”, og det er især på ruterne omkring Nakskov, Maribo og på Fejø, det kniber med at finde indsamlere.

- Vi ved, at mange melder sig i sidste øjeblik. Men jo tidligere indsamlerne melder sig til, desto bedre kan vi planlægge dagen. Og derfor håber vi at mange vil gå ind på vores hjemmeside og melde sig til i de allernærmeste dage, siger Jonas Keiding Lindholm, der er konstitueret generalsekretær i Red Barnet.

Overskuddet fra årets landsindsamling går i år til børn i katastrofer. For når bomberne falder, når jordskælvet rammer, når cyklonen hærger, eller når sulten plager, er det børnene, der er de mest udsatte, lyder det fra Red barnet.

- I disse dage ser vi uhyggelige billeder af flygtninge, der krydser Middelhavet. Mange af dem kommer fra Syrien og nabolandene. Vores indsamling på søndag skal blandt andet hjælpe de yngste ofre for krig og katastrofe dér, hvor de bor, så de og deres familier ikke skal sætte livet på spil for at nå vores del af verden. Det formål, håber vi, at mange på Lolland-Falster vil være med til at samle ind til, siger Jonas Keiding Lindholm.

Du kan læse mere om landindsamlingen her