¨

Protest mod tv-program samler 5000 på ét døgn

Foto: TV ØST

En protest mod et kommende tv-program på TV 2 har i løbet af mindre end ét døgn samlet næsten 5.000 mennesker på Lolland-Falster i kærlighedsorkan.

Det første afsnit af TV 2-programmet "På røven i Nakskov” er endnu ikke blevet sendt, men allerede nu har næsten 5.000 mennesker på mindre end et døgn tilsluttet sig en kærlighedsorkan til Lolland og Falster i protest over programmet, som initiativtagerne mener skader hele områdets omdømme.

Facebook-gruppen Lolland-Falster Lovestorm blev dannet søndag, men har allerede nu fået 4.800 medlemmer – et tal der stiger eksplosivt fra time til time.

Programmet på TV 2 stiller skarpt på de sociale problemer, der har ramt Lolland efter lukninger af store arbejdspladser og efter finanskrisen for alvor ramte regionen.

Der er dog mere behov for at fortælle en positiv historie end en negativ, siger initiativtagerne til gruppen, bestyrelsen bag Quality Lolland-Falster. Derfor vil de bombardere gruppens følgere med positive historier om Lolland og Falster i de uger, hvor tv-programmet løber over skærmen.

09:18 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App