Politiet efterlyser vidner efter dødsulykke

Det er to midaldrende mænd, der onsdag morgen omkom ved trafikulykke og efterfølgende brand ved Vestenskov på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet efterlyser onsdag eftermiddag vidner, der i morges kort før klokken syv kørte på Langøvej på Lolland. Her skete der kort efter en alvorlig ulykke, hvor to mænd mistede livet. Vidnerne skal hjælpe til med at kortlægge, hvad der skete før ulykken.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der er kørt på vejen før ulykken. Især vil vi meget gerne tale med føreren af en bil, der kort før ulykken kørte forbi traktoren med halmtræk, siger politikommissær Boye Jørgensen fra Lokalpolitiet i Nakskov til TV ØST.

Skal identificeres med DNA

De to mænd er endnu ikke blevet identificeret. Det kræver en obduktion og sandsynligvis DNA-prøver, og de vil ikke blive taget i dag. Politiet har dog en stærk formodning om, hvem de dræbte er – og de pårørende er blevet underrettet, oplyser politiet.

Ifølge TV ØSTs oplysninger er der tale om to mænd på henholdsvis 45 og 54 år fra lokalområdet. De arbejder sammen, og kørte sammen til og fra arbejde. 

Forbipasserende forsøgte at slukke brand

Politiet oplyser, at forbipasserende uden held forsøgte at slukke branden med en pulverslukker – men desværre uden held.

Da redningsmandskabet nåede frem til ulykken kunne de konstatere, at de to mænd for længst var døde.

Traktor skulle svinge til venstre

Ulykken skete, da en traktor med en tom halm-vogn bagpå skulle svinge til venstre tværs over Langøvej. Her kørte en modkørende bil direkte ind i halmvognen og brød i brand.

Ulykkesstedet er onsdag blevet undersøgt af en bilinspektør.