Politiet bad om hjælp til at identificere død mand - nu ved de, hvem han er

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder om hjælp til at finde ud af, hvem en afdød uidentificeret mand er. Han blev fundet livløs i søndags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
Clock31. jan 2020, kl. 12:47
OPDATERING: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu fundet frem til, hvem den afdøde uidentificerede mand med stor sandsynlig kan være. De pårørende er underrettet.

Søndag formiddag blev liget af en død mand fundet i strandkanten ved Hummingen Strand ud for Diget 11 nær Dannemare.

Manden havde ikke noget ID på sig, så politiet har endnu ikke identificeret ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp. 

quote Der må være nogen, som savner ham

Casper Andersen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Grunden til at vi går ud nu, er fordi vi ikke har fået nogle henvendelser. Vores undersøgelser har indtil nu ikke givet noget, siger Casper Andersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis afdeling i Nykøbing Falster.

Ifølge politiet er foretaget ligsyn i onsdag, men manden er endnu ikke blevet obduceret. Men det vil han nu blive på Retsmedicinsk institut i København.

Manden bar vielsesring og to øreringe i øret

Manden er lys i huden og europæisk af udseende. Han er anslået til at være cirka 50-60 år, 175-180 centimeter høj, kraftig af bygning med kort mørkt hår, der har et gråligt skær. Han er velsoigneret og solbrun på ryggen.

Han var iført orange trøje med skrift, mørke joggingbukser, blå Nike kondisko og en mørk jakke med pelskant på hætten.

Manden bar et armbånd samt en vielsesring på højre hånd med teksten ”Bruni ∞ (et uendelighedstegn, red.) 7.7.17”, og så havde han to øreringe i venstre øre.

- Vi har prøvet at søge på det navn, der står i ringen, men det er ikke lykkedes os at komme det nærmere, siger Casper Andersen.

Artiklen fortsætter under billederne.

Manden bar en vielsesring med teksten: Bruni (uendelighedstegn) 7.7.17
Manden bar en vielsesring med teksten: Bruni (uendelighedstegn) 7.7.17 Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Manden bar også to øreringe i venstre øre. Dødningehoved-vedhæng. Tekst: ”Thomas Sabo”
Manden bar også to øreringe i venstre øre. Dødningehoved-vedhæng. Tekst: ”Thomas Sabo” Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi

Politiet kan ikke identificere manden

Politiet har ikke kendskab til savnede personer, som kan være identisk med den fundne person.

- Vi ved heller ikke, om han er dansker. Vi har selvfølgelig også undersøgt, om der er nogle, der savner bortgået personer, der kunne passe på ham, men det er ikke umidelbart tilfældet. Vi tænker, at der må være nogen, som savner ham et eller andet sted, siger Casper Andersen.

- Vi har givet politiet i Nordtyskland besked. 

Hvis du savner en person eller har bud på, hvem vedkommende kan være, kan du kontakte politiet på 1-1-4 eller alternativt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis afdeling i Nykøbing Falster på telefon 4132 8756.

Manden bar også dette armbånd. En flettet lædersnor, mærket ”Fossil”
Manden bar også dette armbånd. En flettet lædersnor, mærket ”Fossil” Foto: Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi