¨

Politiet antager: Liget fra Nakskov er forsvundet ung mand

Sådan så der ud ved inderfjorden fredag morgen. Foto: Lars Dalsig

Alt tyder ifølge politiet på, at det lig, der blev fundet i Nakskov Inderfjord, er identisk med en ung mand, som forsvandt tilbage i juli.

En person blev fredag formiddag fundet død i vandet i Nakskov Inderfjord på Lolland, da forbipasserende ved et tilfælde kom forbi liget.

De senere undersøgelser har vist, at der er tale om en yngre mands lig, og nu kan politiet efter nærmere retsmedicinske undersøgelser komme med nye oplysninger i sagen.

- Politiet antager, at der tale om en ung mand, som har været forsvundet. Det kan vi sige på baggrund af undersøgelserne på findestedet og undersøgelserne af hans tandsæt, siger efterforskningsleder Steen von Würden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Siden den 22. juli har en 18-årig mand fra lokalområdet været meldt savnet. Han blev sidst set i det område, hvor liget blev fundet fredag. 

Her er den døde person fundet. Foto: Montage: Michael Vogelius - kort: Google Maps.

Læs også Død person i Nakskov er en yngre mand

- Vi har fået den forløbelige orientering fra Retsmedicinsk Institut, der viser, at der ikke ligger nogen forbrydelse bag, siger Steen Von Würden.

Venter flere uger på den endelige identifikation

Efter den unge mands forsvinden har hans familie organiseret en privat eftersøgning, ligesom han har været efterlyst i en række grupper på Facebook. Familien har i den forbindelse oplyst, at han har været truet af ukendte personer i bandemiljøet i byen.

Der kan ifølge Steen Von Würden gå op til to uger, før den endelige identifikation er klar. Så lang tid går der før analysen af DNA og fingeraftryk er færdig. 

Læs også Obduktion af ung mands lig udskydes: Politiet mangler materiale

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App