Pleje Plus-direktør: - Nu prøver jeg at skabe mig et liv

Den tidligere direktør i Pleje Plus, Lena Løve, har fået forbud mod at starte nye selskaber op i tre år, medmindre hun hæfter personligt for dem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lena Løve, den tidligere direktør i plejeselskabet Pleje Plus, mødte ikke selv op i retten i Nykøbing Falster, da det blev besluttet, at hun blev idømt en såkaldt konkurskarantæne.

- Det regnede jeg med ville ske. Det var også derfor, jeg blev rådgivet til ikke at møde op. Der var ikke nogen grund til at udsætte mig selv for det, siger den tidligere direktør, Lena Løve.

quote Nu prøver jeg på at skabe mig et liv, så jeg har ikke lyst til at rode op i det igen

Lena Løve, tidligere direktør i Pleje Plus

Dommen betyder, at hun ikke må deltage i en ledelse af en virksomhed i tre år, medmindre hun hæfter personligt. Lena Løve er ikke enig i dommen, men hun gør ikke noget for at ændre på den.

- Nu prøver jeg på at skabe mig et liv, så jeg har ikke lyst til at rode op i det igen. Jeg vil bare gerne have det på afstand, forklarer hun.

Svigt af borgere

Plejeselskabet Pleje Plus blev ansat af Lolland Kommune i 2016 til at tage sig af ældrepleje i kommunen. Men i juni 2017 opsagde kommunen kontrakten med Pleje Plus efter en lang række sager om svigt af nogle af de borgere, som selskabet skulle servicere, og efter et revisionsfirma fandt usandsynlige opkrævninger i de regninger, selskabet havde sendt til kommunen.  

Hele vejen igennem sagen har Lena Løve stillet sig uforstående overfor kommunens beslutning.

quote Jeg skal starte på arbejde i næste uge inden for mit eget fag. Jeg skal arbejde som sosu-assistent

Lena Løve, tidligere direktør i Pleje Plus

- Jeg havde indgået en samarbejdsaftale med kommunen, men jeg synes, at lige meget hvad vi gjorde - om det var medarbejderne eller os selv - så løb vi panden mod en mur. Jeg havde ønsket mig et tættere samarbejde, siger hun i dag.

Lena Løve må ikke deltage i en ledelse i en virksomhed de næste tre år. Men det betyder ikke, at hun ikke skal arbejde.

- Jeg skal starte på arbejde i næste uge inden for mit eget fag. Jeg skal arbejde som sosu-assistent, siger Lena Løve.