To personer indebrændt i bil

To personer er formentlig afgået ved døden efter at være involveret i en ulykke ved Vestenskov på Lolland. Deres bil brød i brand efter at være kørt sammen med en traktor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det får efter alt at dømme en tragisk udgang, at to personer omkring klokken syv i morges kørte sammen med en traktor på Langøvej ved Vestenskov på Lolland.

Deres bil brød i brand ved sammenstødet. Og meldingen fra ulykkesstedet nu er, at branden er slukket, men at de to ikke blev reddet ud i live. Dødsfaldene er dog endnu ikke officelt bekræftet.

- Vi venter på at læge skal tilse de to personer i bilen. Kun lægen vil officielt kunne erklære dem for døde, siger Jens Frederiksen, der er vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Læs også: Voldsom ulykke: To personer i brændende bil

De to er endnu ikke identificeret

Politiet fortæller, at en bilinspektør lige nu er på stedet for at forsøge at klarlægge omstændighederne bag ulykken.

Samtidig arbejder de på at klarlægge de to omkomnes identitet og finde frem til deres pårørende.  Men på grund af branden, kan der gå endnu lidt tid, før det sker.

- Nummerpladen mangler simpelthen på bilen derude. Den er formentlig gået til grunde i den kraftige brand. Vi bliver nødt til at gå ind og tjekke stelnummeret, men vi venter på at bilen er kølet tilstrækkeligt ned, så vi kan komme helt tæt på, siger Jens Frederiksen