​To personer anholdt for grov voldtægt af 17-årig pige

To personer er blevet sigtet for at have voldtaget en 17-årig pige på en parkeringsplads i det centrale Nakskov på Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt og sigtet to personer for voldtægt af en 17-årig pige på en parkeringsplads i det centrale Nakskov. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der modtog anmeldelsen natten til lørdag den 25. november 2017. Af hensyn til efterforskningen vil politiet ikke komme nærmere ind på den præcise lokation på nuværende tidspunkt.

quote Han har formentligt følt, at jorden har brændt under ham, så han har meldt sig selv

Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør 

Allerede samme nat blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt. Han blev efterfølgende fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre den 25. november, hvor han blev varetægtsfængslet i 14 dage.

Gerningsmand stak af: Nu har nu meldt sig selv

En 19-årig mand blev også anholdt i forlængelse af anmeldelsen, men han stak af fra politiet. Han har siden været eftersøgt, men han meldte sig selv til politiet tirsdag eftermiddag.

- Han har formentligt følt, at jorden har brændt under ham, så han har meldt sig selv, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Den 19-årige blev anholdt og sigtet for voldtægten mod den 17-årige pige, og han fremstilles i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Nykøbing Falster onsdag formiddag.