¨

Personbil kørte op bag i gyllevogn

Foto: TV ØST

En person er blevet indlagt med kvæstelser, efter et alvorligt trafikuheld i Hellinge ved Søllested mandag.

En person er blevet kvæstet efter et alvorligt trafikuheld mandag morgen i Hellinge ved Søllested på rute 9 mellem Stokkemarke og Tårs på Lolland.

Her kørte en personbil op i en gyllevogn.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har endnu ikke fået noget ind om de personer, der var involveret i uheldet, men en person er blevet kørt på sygehuset med et brækket ben og en brækket arm og desuden mulige brud på bækkenet, siger vagtchef Søren Østervig til TV ØST.

Ville overhale gyllevogn

Uheldet skete klokken 07.04 mandag morgen, og hovedvejen var helt spærret på stedet en halv times tid efter uheldet, oplyser vagtchefen. Karsten Beske, der kørte gyllevognen, fortæller om årsagen til uheldet, at to biler bag ham forsøgte at overhale, selv om han var ved at lægge an til at dreje.

- Jeg kom kørende på vejen og ville dreje til venstre, da jeg kan se, at bilen bag mig begynder at overhale venstre om. Så bremser jeg, for så kan jeg selvfølgelig ikke dreje. Bil nummer to bag mig følger blindt efter og begynder også at overhale, men opdager undervejs, at jeg har blinklyset til og forsøger så i stedet at trække ind og køre højre om i stedet for, men da er det for sent, og vedkommende kan ikke nå at dreje, så bilen kører op bag i gyllevognen, fortæller Karsten Beske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App