Person fundet død efter brand ved Nakskov

En person har natten til søndag mistet livet efter en brand i et hus nord for Nakskov. Vedkommende er endnu ikke identificeret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En person er i nat fundet død efter en brand i et hus på Paradisvænget i landsbyen Lille Løjtofte nord for Nakskov. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Politiet fik anmeldelsen via 112 klokken 01:39 natten til søndag og rykkede straks ud. 

- Vores patrulje kører derud og finder et overtændt hus. Derefter går redningsfolkene i gang, og i forbindelse med slukningen finder man en indebrændt person, fortæller vagtchef Kent Edvardsen til TV2 ØST.

Kan endnu ikke identificeres

Politiet kan endnu ikke sige, om den afdøde er husets mandlige beboer, men har dog underrettet beboerens pårørende om dødsfaldet.

- Vi har en formodning om, at det er stedets beboer, men det kan vi ikke sige med sikkerhed endnu. Det meste af efterforskningen er stoppet, fordi vi afventer en brandundersøgelse af stedet, forklarer Kent Edvardsen.

Først når brandundersøgelsen er overstået, vil man kunne identificere den afdøde.

- Vi fastfryser gerningsstedet og venter en undersøgelse i dag eller i morgen, fordi vi skal sikre, at alle gløder er slukkede, før vi kan lave undersøgelsen, lydet det fra vagtchefen.

Allerede da politiet kom, var huste overtændt og stod ikke til at redde.
Allerede da politiet kom, var huste overtændt og stod ikke til at redde. Foto: Lars Dalsig - Nakskov Foto