Nystartet revy savner publikum: - Hvis ikke vi får solgt flere billetter, er det slut

Med mindre end hver femte billet solgt står Nakskov Revy med et stort problem. De er dog ikke ene om at opleve et trægt billetsalg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I Nakskov har en ny revy set dagens lys, men blot en uge inde i sin første sæson, står revydirektør Thomas Findval Sølvskov med et alvorligt problem. Billetsalget går elendigt.

Det skriver Folketidende, som har talt med revydirektøren.

Han fortæller til avisen, at i teatersalen er der plads til 250 publikummer, men på en dårlig aften sidder der ned til 10 gæster.

Indtil videre er der solgt 18 procent af billetterne.

- Hvis ikke vi får solgt flere billetter, er det slut. Så må vi begære os konkurs, når vi ikke kan betale regninger og løn, siger Thomas Findval Sølvskov til avisen.

Også festivaler lider

Nakskov Revy, der officielt hedder Nakskov Revy - Skudt i roen, er ikke den eneste attraktion i sommeren 2022, der oplever udfordringer med at lokke publikum og gæster til.

Fredag kunne TV2 ØST fortælle, hvordan den vestsjællandske musikfestival Kalundborg Rock'er døjer med at få solgt nok billetter.

Læs også
Svigtende billetsalg truer vestsjællandsk musikfestival
Læs også
Svigtende billetsalg truer vestsjællandsk musikfestival

Festivalen har i forvejen reduceret programmet fra en festival over flere dage til en endags festival. Johnny Elmelund, der er presse- og afviklingsansvarlig, sagde i den forbindelse til TV2 ØST:

- På nuværende tidspunkt ligger vi på cirka 2.700 solgte billetter, og vores ønske og håb er, at vi når op på 3.500-4.000 solgte billetter. Så der er en lille bid vej endnu, til vores mål er nået.

- Kommer vi ud med et større underskud, må vi nok se i øjnene, at det nok ikke er der, vi skal lægge vores kræfter og tid længere.

Hos Nakskov Revyen understreger de, at det dårlige billetsalg ikke er ensbetydende med, at forestillinger bliver aflyst.