¨

Nye tider på det lollandske boligmarked får kommune til at sætte attraktiv grund til salg

Den grønne grund bag Lolland Kommunes borgmester, Holger Schou Rasmussen (S), sættes nu til salg. Foto: Bue Bukh - TV2 ØST

En 9.000 kvadratmeter stor grund i Maribo sættes nu til salg af Lolland Kommune, der oplever positive boligtendenser.

I håbet om at spinde mere guld på et boligmarked, der i disse tider oplever en sjælden set opblomstring, 
sætter Lolland Kommune nu en 9.000 kvadratmeter stor grund til salg i Maribo. 

Grunden ligger klods op ad Maribo Sundhedscenter og er ifølge borgmester Holger Schou Rasmussen (S) et af de mest attraktive boligområder i Lolland Kommune.

Grunden sættes til salg med håbet om at tiltrække en investor, der vil bygge attraktive boliger.

Både antallet af handler og priserne er stødt stigende i Lolland Kommune, og analyser lavet for kommunen peger på, at der er potentiale for at bygge både moderne og attraktive boliger. Ikke mindst med tanke på begyndelsen af milliardprojektet Femern Bælt, der kaster lokale arbejdspladser af sig og skaber stor opmærksomhed på Lolland. 

- Det handler ikke om prisen

Tilbage i juni beskrev lokale ejendomsmæglere på Lolland til TV2 ØST et forandret boligmarkedet og angav også Femern-byggeriet som en afgørende grund.

- Jeg har været ejendomsmægler i 25 år, 10 af dem som selvstændig, og har aldrig oplevet, at vi sælger så mange ejendomme, som vi gør nu, sagde Thomas Porse, der er ejendomsmægler i Rødby. 

Holger Schou Rasmussen siger, at det ikke handler om salgsprisen for den netop udbudte grund i Maribo.

- Det vigtigste for byrådet er, hvilke boliger man vil udvikle på grunden; om det bliver 20 boliger eller 40 boliger, det må man kigge på, når først der ligger et endeligt forslag, siger han. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App