¨

Ny træner klar til eftermiddagens opgør

Foto: TV ØST

Fredag blev han præsenteret som ny træner for 1. divisionsherrerne i Team Sydhavsøerne. Søndag står han i spidsen for holdet, der møder TM Tønder.

I bare tre dage har han haft titlen som træner for Team Sydhavsøernes 1. divisionherrer, og i dag søndag står han så klar på sidelinjen, når holdet møder TM Tønder i Bordershop Arena i Maribo.

Trods den korte forberedelsestid er Jimmy Albrechtsen dog klar til opgaven.

- Det er klart, at når man fredag eftermiddag finder denne løsning og kun har nået at træne dem én gang (ekstra træning lørdag formiddag), så er det lidt at blive kastet ind fra højre. Men omvendt kender jeg dem rigtigt godt og har selvfølgelig set en del af deres spil og har dannet mig mine indtryk ud fra det. Jeg er klar til at styre bænken, og jeg glæder mig til det. Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen og har set, at holdet har haft nogle udfordringer, der har forplantet sig i spillet. Nu skal vi have fælles fodslag og nogle fælles mål, og vi skal fokusere på, hvor vi skal blive en hel del skarpere – og det ved jeg godt, hvor er, siger han til klubbens egen hjemmeside.

Direkte fra ligadamer til divisionsherrer

Team Sydhavsøerne offentliggjorde fredag, at den på baggrund af sæsonens resultater havde valgt at stoppe samarbejdet med holdets træner Jakob Fryd. I samme ombæring stopper Thomas Jørgen som assistenttræner, og det betyder, at Jimmy Albrechtsen nu står i spidsen for holdet sammen med klubbens nyansatte sportschef Morten Juul som midlertidig assistenttræner.

Jimmy Albrechtens er hentet til fra Nykøbing Falster Håndbolds dameligahold, hvor han har været assistenttræner frem til fredag, hvor han altså skiftede job.

Kampen mod TM Tønder begynder klokken 15 søndag. Sønderjyderne ligger på en 4. plads med 18 point, mens Team Sydhavsøerne er på 10. pladsen med 11 point. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App