Hvor kan man købe lokale produkter, og hvilke lokaler restauranter er der at vælge imellem?
Nu bliver det nemmere for borgerne at få et overblik over lokale fødevarevirksomheder og deres produkter og ydelser på Lolland og Falster.
Onsdag så en ny hjemmeside, www.muldlollandfalster.dk, nemlig dagens lys hos Business Lolland-Falster i Maribo.
- Samtidig er Muld Lolland-Falster også et netværk, hvor virksomhederne kan supplere hinanden og samarbejde, fortæller forretningsudvikler i Business Lolland-Falster, Rikke Fabienke.
Den nye hjemmeside skal altså være med til at promovere fødevarevirksomhederne for borgerne på Lolland og Falster - og resten af landet.
Jo flere vi er sammen på denne hjemmeside, jo bredere kommer vi ud til både turister og lokale
Større og mere synlige
En af de virksomheder, man kan finde på hjemmesiden, er Den Gamle Digegaard ved Hummingen på Lolland, der udover at være restaurant og kro også rummer et røgeri.
- Jo flere vi er sammen på denne hjemmeside, jo bredere kommer vi ud til både turister og lokale, siger Johanne Nielsen, der er indehaver af Den Gamle Digegaard.
Det synspunkt bakkes op af Dorthe Barholdt fra Dalbakkegaard, der producerer økologiske kyllinger, ænder og æg fra friland.
- Samlet ser vi større ud, og det vil give mere synlighed, mener Dorthe Barholdt, der også understreger, at det bliver nemmere for brugerne at finde de rette virksomheder.
Der er over 30 fødevareproducenter, restauratører, gårdbutikker og iværksættere med på hjemmesiden, fortæller Folketidende.dk