¨

Ny guide til vandglade naturfolk

Foto: TV ØST

En ny guide til kajak-, kano- og surferfolket skal give de vandglade naturelskere tip til ture og steder at overnatte omkring Lolland og Falster.

Farvandene omkring Lolland-Falster indbyder med fjorde, søer, sunde og åbent hav til store naturoplevelser på vandet og i det fri.

I en ny guide til kano- og kajakroerne samt surferne kan man finde et hav af forslag til korte og lange ture i farvandet omkring Lolland-Falster. Guiden er bygget op med information om selve turen og forslag til steder, hvor man kan overnatte, skriver Business Lolland-Falster i en pressemeddelelse.

Lister over leje og undervisning

Guiden indeholder også en liste over lokale kano- og kajakklubber, information om hvor man kan leje kanoer, kajakker og windsurfere, samt hvor man kan få undervisning.

Guiden fås på turistbureauer på Lolland-Falster og på overnatningsstederne langs kysterne. Du kan også finde den på her og her.

Guiden findes både på dansk, engelsk og tysk. Den er udgivet af Business Lolland-Falster med støtte fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter og EU’s Fiskerifond samt Guldborgsund og Lolland Kommuner.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App