¨

Nakskov-indsamling runder 10.000 kroner

Foto: TV ØST

En indsamling startet i Nakskov til fordel for jordskælvsofrene i Nepal er nu oppe over 10.000 kroner. Men der mangler stadig donationer.

Det er Jan Frantzen, der fra sit hjem i Nakskov, har været med til at sætte indsamlingen på benene. Hans søn, Chris, er nemlig i Nepal, hvor han lige nu ved hjælp af de indsamlede penge forsøger at hjælpe lokalbefolkningen på fode efter jordskælvene.

Torsdag er der indløbet 11.000 kroner, som Jan Frantzen kan sende videre til Nepal.

- Det rører mig meget. Det er beløb fra 100 til 1500 kroner, der er løbet ind. Og det luner virkelig, at der er nogle, der vil hjælpe, siger Jan Frantzen.

Læs også: Nakskov-far støtter søns kamp for at hjælpe i Nepal 

Der er dog stadig lang vej igen for indsamlingen, fortæller Jan Frantzen.

- Jeg ville rigtig gerne have et nul mere bagpå, så vi kan ramme over 100.000 kroner.  Min søn er dernede på ubestemt tid, og han bliver så længe, han kan se, at det gør en forskel. Og der er brug for langt flere ressourcer til at kunne hjælpe, siger han.

I første omgang er pengene gået til at købe presenninger og tovværk, så familier kan få tag over hovedet, inden regnsæsonen begynder.

Indsamlingen kan støttes over MobilePay på telefon 28 92 44 56 eller via overførsel til Regnr.: 0712 - Kontonr.: 0719 644 422 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App