Nadia trykker selv gratismagasin til stærke kvinder: Nu vokser konceptet

Et livsstilsmagasin lavet af kvinder til kvinder på Lolland og Falster oplever stor succes, og nu vokser konceptet sig større.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

5.000 trykte magasiner har netop forladt garagen hos Nadia Andersen i Nagelsti på det østlige Lolland. De er på vej til forskellige butikker i både Vordingborg, Præstø, Stege og Næstved.

Gratismagasinet Vi Kvinder – På Lolland/Falster ramte hylderne for et år siden, og nu er konceptet blevet så populært, at indehaver Nadia Andersen har besluttet at udvide til Sydsjælland også.

- Det her lokale sammenhold, som vi har på Lolland og Falster, det har Sydsjælland også og det synes jeg, de fortjener et magasin med, siger hun til TV ØST.

quote Vi har nogle stærke kvinder, som er vigtige at få repræsentere

Nadia Andersen

- Vi har fået sådan et fælles forum

Forskellige butikker i blandt andet Vordingborg har sagt ja til at have magasinet liggende fremme. De fleste kvindelige forretningsdrivende har også købt annoncer i bladet og på den måde løber økonomien rundt.

- Det er en rigtig god idé at vi har fået sådan et fælles forum, som kan repræsentere os og da jeg så bladet syntes jeg, det var ret interessant, fortæller indehaver af butik Today i Vordingborg, Tine Sørensen.

Gratismagasinet udkommer én gang om måneden – og for den tidligere socialrådgiver giver det god mening at målrette noget udelukkende til kvinder.

- Vi har nogle stærke kvinder, som er vigtige at få repræsenteret, og jeg synes, vi kvinder har så utrolig meget at byde på både som personer, men også arbejdsmæssigt, siger Nadia Andersen.