¨

Muligt drabsforsøg onsdag aften på Vestlolland

Foto: TV ØST

To personer blev sent onsdag aften anholdt på en adresse i Torrig. Den ene fremstilles i grundlovsforhør klokken 14, mens den anden er løsladt igen.

Politiet har sent onsdag aften anholdt to personer i trediverne på Saltougvej ved Torrig på Nordvestlolland. Den ene er sigtet for drabsforsøg, og den anden person er sigtet for våbenbesiddelse.

- Manden der er sigtet for drabsforsøg fremstilles i grundlovsforhør klokken 14.00 med krav om varetægtsfængsling. Den anden person har vi løsladt, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

- Vi ved på nuværende tidspunkt ikke, om der er flere end de to personer personer involveret i sagen. Og det er fortsat også uklart, om der i det hele taget er affyret skud - men den ene person har tilsyneladende truet med et oversavet jagtgevær, fortæller SørenRavn-Nielsen.

Han oplyser, at politiet fik anmeldelsen klokken 20.22 - og at politiet så senere onsdag aften skred til anholdelse af de to personer, der er fra lokalområdet.

- Vi er i fuld gang med at klarlægge hændelsesforløbet og foretage tekniske undersøgelser - og derfor kan vi ikke sige mere på nuværende tidspunkt, siger Søren Ravn-Nielsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App