Møgsommer gav rekord

Sommeren i år har budt på Knuthenborgvejr, og det har givet en rekordgod sommer i forlystelsesparken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Smilene er ekstra store i Knuthenborg Safaripark på Lolland. Selv om sommeren af mange er oplevet som en dårlig en af slagsen, er højsæsonen vel overstået i Knuthenborg Safaripark, skriver parken i en pressemeddelelse.

- Vi har indtil nu haft en bedre sæson end sidste år. Og 2014 sæsonen var endda den bedste i mange år, så vi er meget tilfredse, siger Knuthenborgs ejer og direktør Christoffer Knuth.

Gæsterne er i denne sæson strømmet til Lolland og Knuthenborg Safaripark. Den aktuelle opgørelse for hele sæson 2015 lavet ved udgangen af august viser, at besøgstallet ligger et par tusinde gæster højere end sidste år og knapt 20 procent højere end i 2011.

Knuthenborgvejr

Fortsætter udviklingen - og det er der meget der tyder på - er Knuthenborg Safaripark på vej mod en fantastisk sæson nummer 46.

- Vejret har været ’Knuthenborg’ vejr i store dele af sommeren, og det har givet os mange gæster, siger Christoffer Knuth.

På de varme dage har der også været mange gæster, og det skyldes ifølge Christoffer Knuth, at vandlegepladsen og alle de andre vand-forlystelser i det nye afrikanske legeland Limpopoland har tiltrukket mange nye gæster.

Sæson 2015 har for alvor fået snakken om krise i turismen til at forstumme på Lolland. Antallet af gæster, der ville i Knuthenborg Safaripark, har oversteget alle forventninger hos Christoffer Knuth.

- Det er vildt, og det ser rigtig godt ud. Vi høster nu frugterne af de massive investeringer, der har været i at udvikle safariarkens tilbud til gæsterne. Selv vores dårlige dage har ikke været så dårlige, som de var før i tiden, siger Christoffer Knuth.

Det eneste af sin art

På de gode dage i skolernes sommerferie var der over 6000 gæster i parken. I år har Knuthenborg færdiggjort de senere års million investeringer i at udvikle de børnerettede forlystelser, og safariparken kunne ved åbningen præsentere den store afrikanske legeland Limpopoland.

Knuthenborgs nye koncept, hvor der satses stort på både dyr og sommerland, er det eneste af sin art i Danmark. Erfaringer fra udlandet viser, at netop denne kombination tiltaler publikum, og det dokumenterer den flotte udvikling i Knuthenborgs besøgstal klart.

- Og det kan vi skrive under på er sandt. Med den tilføjelse, at vandlegepladser er gode både, når solen skinner, og når det regner, siger Christoffer Knuth.