¨

Mobbeoffer får vild fødselsdagsgave

Foto: TV ØST

Motorcyklister fra hele Danmark gik i dag sammen for at give 14-årige Mathias Bundgaard fra Dannemare en fødselsdagsgave, han sent glemmer.

Det bliver en fødselsdag ud over det sædvanlige for Mathias Bundgaard, der i dag fylder 14 år. Omkring 100 motorcyklister og andre deltagere fra hele Danmark tog nemlig turen til Dannemare, hvor Mathias bor, for at fejre fødselaren.

På bagsædet af en af motorcyklerne kørte Mathias Bundgaard med den store gruppe rundt i området på en slags ærestur. Og det var en begejstret nyklækket 14-årig, der kunne gøre sig klar til en to timer lang køretur ud i det blå.

- Det er helt vildt fedt. Det er vildt at se så mange motorcykler. Det er bare en rigtig fed dag, sagde Mathias, da de mange køretøjer landede hjemme hos ham.

Første stop på turen var Lydolph is, så fødselaren kunne få sig en isvaffel. Senere lander hele gruppen hjemme ved Mathias' bopæl, hvor en pølsevogn og et live-band står klar til at gøre dagen til stor fest.

Motorcyklisterne fik idéen til den storstilede fødselsdagsfejring, efter at have hørt Mathias Bundgaards historie om voldsom mobning i et indslag på TV ØST. Her fortalte hans far, at mobningen var blevet så slem, at han nu så sig nødsaget til at tage med sin søn i skole. Mathias er sidenhed startet i en ny skole for at komme mobningen til livs.

Læs også: Har fået nok af mobning: Nu tager Mathias' far med i skole.

00:20 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App