Meyer-restaurant i New York modtager fornem hæder

Claus Meyers nye gourmetrestaurant i New York er kommer på NY Times’ liste over byens ti bedste spisesteder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

For nylig fik Claus Meyers restaurant i den amerikanske storby New York, Agern, den fornemste hæder – den fik en Michelin-stjerne.

Men restaurantens kurs mod stjernerne stopper ikke her.

Senest er Agern nemlig havnet på New York Times’ liste over de ti bedste restauranter i byen.

Det er madanmelderen Pete Wells, der har placeret Agern som nummer fem på listen, og om spisestedet skriver han blandt andet:

- Den ambitiøse nordiske invasion af Grand Central Terminal af den danske iværksætter Claus Meyer har mange facetter, inklusiv en madhal og en dansk hotdog-bod, men Agern er stedet, der har mad, som er værd at misse toget for.

Tre stjerner fra anmelderen

Anmelderen fremhæver derefter gourmetrestaurantens islandske chefkok, Gunnar Gislason, for at bruge ingredienser, der generelt ikke bliver sat nok pris på.

New York Times giver Agern tre ud af fire stjerner.

Claus Meyer er født og opvokset Sundby ved Nykøbing Falster, og han støtter stadig sit gamle lokalsamfund. Sidste år blev han nemlig investor i fodboldklubben Nykøbing FC. Han står desuden bag en frugtplantage på Lilleø.


Nyhedsoverblik